Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de TC Kloosterburen loopt van 1 februari tot en met 31 januari. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Indien je niet langer lid wilt blijven dien je schriftelijk het lidmaatschap op te zeggen. De opzegging dient uiterlijk 1 februari binnen te zijn bij de secretaris. Daarna wordt er  €10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Leden kunnen tegen betaling van een borg van € 10,00 een sleutel van de baan en een sleutel van de kantine krijgen. Het is ook mogelijk om maar 1 sleutel te nemen tegen betaling van € 5,00 borg. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt iedereen geacht de sleutels weer in te leveren bij Ed Vastenouw. U krijgt dan de borg weer terug. Bij Ed(zie adressenlijst) kunt u ook de sleutel(s) ophalen. U wordt vriendelijk verzocht van te voren even te bellen voor het ophalen van sleutels.

Nieuwe leden
Je kunt het hele jaar door lid worden van de tennisclub. Je kunt je opgeven bij de secretaris en dient vervolgens een inschrijfformulier in te vullen en dit terug te sturen. Zodra het inschrijfformulier binnen is, gaat het lidmaatschap in. Het inschrijfformulier is ook te downloaden via de website van de tennisclub.
Mensen die als nieuwe leden worden ingeschreven na 01 augustus betalen voor de rest van het betreffende lidmaatschapsjaar een gereduceerd tarief van € 45,00.

Contributie
De tarieven per jaar zijn:

T/m 12 jaar:                            € 40,00

13 t/m 17 jaar:                        € 50,00

18 jaar en ouder:                    € 95,00

Verhuizen
Het wordt zeer op prijs gesteld bij een verhuizing dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de secretaris.

Introducés

Het is mogelijk niet-leden te introduceren. Tegen betaling van € 5,00 per keer kunnen ook zij gebruik maken van de tennisbaan. Dit doorgeven aan één van de bestuursleden. De verrekening zal verwerkt worden in de factuur voor de contributie.

Reacties zijn gesloten.