Tenniscomplex

De tennisbanen van TC Kloosterburen zijn te vinden op Sportpark Westerklooster 1B. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats aan de Hoofdstraat. Langs de voetbalvelden van VV Kloosterburen loop je richting het tenniscomplex. De tenniskantine is de kleine kantine aansluitend aan de voetbalkantine.

De Kantine

De kantine is voor iedereen die lid is en een sleutel heeft toegankelijk. Iedereen moet er dus optimaal gebruik van kunnen maken. Daarbij is het wel van belang dat de kantine netjes gehouden wordt. In de kantine bevind zich ook het toilet.

Schoonmaken kantine
De kantine wordt schoongehouden door Anna Borgman met hulp van iedereen. Om dit met een beetje plezier te kunnen blijven doen is het van belang dat iedereen meehelpt de kantine netjes te houden! Van de leden wordt dus ook verwacht regelmatig de kantine aan te vegen en rommel te deponeren in de vuilnisemmer. Als iedereen hier aan meewerkt houden we de kantine netjes. Anders wordt het een grote troep en daar is niemand bij gebaat.

We gaan er vanuit dat iedereen zijn best doet om de kantine netjes te houden!

Rondom de tennisbanen
Sinds een aantal jaren  verzorgt Gregoor Stiekema en Ed Vastenouw het groen op en rondom de tennisbaan.  Zij zorgen er voor dat de bladeren op de baan zoveel mogelijk verwijderd worden en daarnaast onderhoud hij het groen rondom de baan. In bepaalde periodes van het jaar vereist dit best veel werk en daarom kan het zijn dat wij van het bestuur leden vragen of ze een keer mee willen helpen. Zo houden we het ook rondom de tennisbaan netjes.

Op de tennisbanen
Ons algemeen belang is de banen mooi te houden. Betreed dan ook de banen alleen met tennisschoenen, alleen dan kunnen we er nog jaren plezier van hebben.

Eenmaal per maand wordt de baan geveegd (met de grote gele veger) en schoongemaakt, eenmaal per jaar wordt de baan onderhouden en bijgewerkt door een professioneel bedrijf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *